Gæstebog

Skriv gerne en hilsen til bandet (så bliver vi så glade…).

Scroll ned til bunden af siden og udfyld de tomme felter inkl. din hilsen, og tryk derefter på feltet “Skriv Kommentar”.

På forhånd tak fra bandet.

17 tanker om "Gæstebog"

 1. Tusind tak for den fedeste musik til vores personalefest på Hotel Koldingfjord d. 4/11-17. Endnu engang ligesom til vores sølvbryllup året før, leverede i varen og gæsterne var vilde med jer og jeres musik. Tak endnu engang??????

 2. Det var dog den bedste fest jeg nogensinde har holdt! Kort og lækker spisning og så gik dette herlige band på i tre laaange sæt. ALLE dansede lige fra det første nummer og helt til og med ekstranummeret – og ALLE havde den sjoveste aften længe.
  Tusind tak for jeres hjertevarme og passionerede rocknroll – det får alle til at swinge med.
  De bedste hilsner fra Tommy

 3. Tusind tak for den fedeste musik i lørdags til vores sølvbryllup på Hotel Koldingfjord. I spillede fantastisk og de fleste af gæsterne spurgte “hvor har I fundet dem”, de er SÅ gode, alle elskede jeres musik️

 4. Kære Deja Vu.

  Sik’ en fest, vi har haft nu i nat…..? I spillede intet mindre end fantastisk og blev mere eller mindre en del af gæsterne i løbet af aftenen! Fed musik, vi alle kender og måden I lever jer ind i musikken på og spiller sammen på, giver den fedeste stemning!
  Håber ikke det er sidste gang, vi ses!

  K.h. Britta – nu 40?

 5. Tusind tak for alletiders aften med fantastisk rock´n roll ved vores personalefest.
  Så snart musikken begyndte var der fyldt dansegulv, og I leverede bare varen.
  Alle var begejstrede for jer som live band med skøn musik vi alle kender, og vi kan varmt anbefale Deja Vu til enhver fest der har brug for et band med musik der bare sætter gang i festen 🙂

 6. Kære Deja vu
  Tak for aldeles god musik I leverede til min fødselsdagsfest. Vores gæster skamroste også jeres gode musik. Vi dansede og svedte, så “vi nok tabte adskillige kilo”. Vi havde ømme fødder flere dage efter, men det var bestemt det hele værd.
  Mange hilsner
  Bo og Randi

 7. 18 september 2012
  A D V A R S E L !!!
  Hvis du ikke bryder dig om dansevabler og ømme ben i flere dage, så gå i træning før din næste fest med Deja Vu!
  Fest, sang, dans og glade dage var hvad Deja Vu leverede til min 60-års fødselsdag i fredags, og mine gæster (alder 14-80) og jeg kan kun sige TAK!
  Kærlig hilsen Marna

 8. 5 september 2012
  Kære Deja Vu.
  Bedre kan det ikke gøres. Alle vore bryllupsgæster var vildt begejstrede. Vi havde bare den bedste aften. Tak… I var bare SUPER….

 9. 21 maj 2012
  Hej Déjá Vu,
  I skulle spille til vores fælles fødselsdag, og vi må sige – I leverede varen.
  Vores gæster har også rost Jer til op over skyerne.
  I er et fantastisk band, Tusind tak for underholdning i topklasse.

 10. 2 maj 2012
  Hej alle 4, tusinde tak for super dejlig musik til vores “surprice” bryllupsfest i Birkemose Golfcenter. Det var en stor fornøjelse, kan kun anbefale Jer 🙂
  m.v.h. Preben & Birgitte

 11. 20 januar 2012
  Hej alle 4 i Deja Vu
  I er simpelthen bare super gode, I levere top musik og sang. I levede fuldt op til vores forventninger lige fra start til slut. Vi glæder os bare til vi skal ha` fest igen, vi kan varmt anbefale jer. Mange hilsner Jan og Hanne

 12. 6 september 2011.
  Tak for fantastisk musik til vores firmafest. Det er længe siden jeg har set så meget gang i dansegulvet til en fest og det var lige fra første til sidste nummer. I er allerede hyret til næste fest

 13. 27 august 2011
  YOU ROCK! I leverede varen ved et brag af en firmafest, hvor dansegulvet gyngede og rockede. Tak for en fantastisk oplevelse!

 14. 24 maj 2011.
  Ja – så en lille hilsen her fra Ølstykke.
  Jeg fyldte 50 den 20 maj, og I skulle spille om aftenen. Vores gæster kom kl. 14 og I skulle begynde at spille kl. 20, så det var spændende om gæsterne kunne holde til sen aften… men fra første nummer til 3. ekstranummer, var der rigtig gang i alle. Alle dansede og sang lige til I sluttede kl. 01, og alle mine gæster har skamrost jer for jeres musik… I var rigtig gode.
  Mange tak for i var med til at fejer min dag jeg aldrig vil glemme.
  I er SUPER gode.
  Glæder mig til Alex bliver 50, så ses vi jo igen – smiler.
  Mange hilsner fra Yvonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *